pátek 1. července 2011

Zoo

V úterý jsme měli výletní den, vypravili jsme se do jihlavské zoo. Domluvily jsme se s kolegyní a užili si moc prima dopoledne. Děti byly skvělé, měla jsem trochu obavy, jak zapadne ve školce do kolektivu (dřív většinou jen hleděl na jiné děti a akce žádná), ale postupem doby jsou ty obavy čím dál menší. Bylo dost horko, takže dost často bylo "nic v kleci", případně "nic za sklem", ale ono to těm prťatům naprosto stačilo. A ty hřiště jsou bezva, řekla bych, že prcci by tam vydržely klidně půl dne. Na dotazy ohledně cíle výletu odpovídá Vítek, že byl v zoo a byly tam "sovy a tatovej použtovanej tonít, menuje se zeba a taty sme si ju huadii a taty tam byl oel a opice a taty uoď, já sem motal tím tolečtem a uoď puavaua požád dopšedu a vůbec se nepotápěla!"
Teď nás čeká pouť, už se nemůžeme dočkat!

4 komentáře:

  1. Tvoje přepisy Vítkových hlášek miluju :D :D A samozřejmě i samotný hlášky, protože jsou fakt vtipný :) :D S Vítkem je myslím často zábava, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Většinou jo, ačkoliv teď má každý den nejméně jeden záchvat vzteku...

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem lovila na netu informace o období vzdoru, tak někde psali, že 5-7 záchvatů za den není vzácností. ...Tak co, není už líp? :D ...Každopádně přeju, ať to co nejdřív přejde!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou dny, kdy je to lepší a dny, kdy je to horší :D

    OdpovědětVymazat