sobota 29. ledna 2011

Kácíme!

Tedy já ne, ale chlapi jo. V týdnu byli v lese dvakrát na otočku a dneska byla velká brigáda, udělala se hromada práce, taky bylo účastno mnoho pracovníků.


Vítek taky pracoval, se svojí pilou pořád řezal nějaký větve a byl úplně zlatej, pořádně se tam utahal, po návratu seděl asi hodinu v židličce, něco si šmrdlal a ani moc nemluvil, a to je u něj co říct :-)))


A tady konec jednoho smrku:
1. krok - porada


2. a jde se na věc (kvalita fotky není nejlepší, foceno na velkou vzdálenost)


Padááááááá


Hotovo.


Chtěla bych fotku těsně před dopadem, kácet se ještě bude, ale tady už nejspíš ne, v jiných částech lesa už nejsou tak pěkné podmínky pro fotku.
Všichni jsou pořádně utahaní, ale já mám moc dobrý pocit, protože už jsme zase o krok blíž.

5 komentářů:

  1. Téda, bjani a to dřevo máte na domeček? Vy můžete mít i svoje nebo jak je to?

    OdpovědětVymazat
  2. Mahy, jo, to je na domeček. Máme rozpis řeziva, jaký má být který kus trámu nebo stojky. Ještě to dřevo musí být suchý, budeme to muset nechat někde dosušit. Ale měli bychom si pokrýt celou spotřebu, což je fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. a o kolik vám pak spadne cena domku? TO je zajímavé, by mě nenapadlo, že si můžu dodat dřevo :-) a není to smrkové moc měkké?

    OdpovědětVymazat
  4. Mahy, o něco jo, ale není to až tolik, kolik by se na první pohled mohlo zdát, popravdě nevím úplně přesně. Ty technické věci úplně nevím, ale ze smrku se staví běžně, tak doufám, že to moc měkké nebude :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Bjani je to paráda, jak se už ta stavba blíží :-)

    OdpovědětVymazat