středa 14. září 2011

Druhá koupelna

Rozhodli jsme se nakonec udělat i druhou koupelnu. Dlouho jsem váhala, do jakých barev tu koupelnu ladit. Něco jsem si nechala nakreslit, ale pořád to nebylo ono. Tak jsem si požádala o červeno-bílou variantu a je to jasné, jiná to být nemůže. Můžete si potěšit oko se mnou :-) Ten ozdobný obklad na vaně bude puntíkovaný a na podlaze šachovnicový vzor, některé obrázky jsou z jiné varianty.










Uznejte, že je to mnohem lepší než toto:







úterý 6. září 2011

Konečně okna!

Říkala jsem si, že napíšu příspěvek každý týden. Nejméně jeden. Jenže celý srpen byl ve znamení toho, že ještě stále nemáme okna a nálada z toho byla poněkud nevalná, takže se žádné příspěvky nekonaly.
V pátek konečně nastal ten slavný den a okna přijely.


Hned to vypadá lépe. Chodím se na ně každý den dívat a pořád si je otevírám a zavírám :-))) Dokonce máme i dveře, zatím tedy ne garážová vrata, ale v této chvíli není tak podstatné.


A tady dveře z obýváku.


Dlužím vám ještě krásné obrázky z akce "domovní čistírna odpadních vod". Nejprve překrásné bahenní lázně. Oba pak měli rýmu...


Nakonec musel přijet znova bagr, celkem tam byl kvůli téhle blbé díře 3x, počtvrté ne jen proto, že bagrista zrovna nebyl doma. Tady je téměr hotová základovka pod tu čističku.


Teď už je tam i zpola zabetonovaná čistírna, zásobní nádrž na užitkovou vodu a odtokový potůček, kterým neustále proudí voda, protože jsme objevili celkem vydatné prameny. Tak aspoň, že se ta voda odvede a nebude podmáčet základy.